TIIMI

RK Promotionsin ydintiimin lisäksi listoiltamme löytyy

yli 90 tapahtumatyöntekijää, jotka ovat sosiaalisia ja 

ammattitaitoisia tekijöitä.

Löydät kauttamme varmasti osaavimmat henkilöt juuri sinun tarpeisiisi!

Logoton_2048x2048 INSTA.jpg

Rosanna on pitkän linjan ravintola-alan osaaja, aloittaen työt vuonna 2010 Levillä. 

Namu & Skohan -ravintoloissa Rosanna työskenteli päähostina kuuden vuoden ajan. Työssään hän oli vahvasti mukana tapahtumien järjestämisessä ja vastasi vip-asiakkaiden viihtyvyydestä.

Viimeiset vuodet Rosanna on tehnyt erilaisia juontoja ja tapahtumia. Rosannalta hoituu minkä kokoiset tapahtumat tahansa, sillä kokemuksen tuomaa paineensietokykyä löytyy rutkasti! Rosanna toimii myös Miss Helsinki -kilpailun tuottajana ja omistajana. Vahvuuksiinsa hän luettelee tarkkuuden ja tunnollisuuden. Rosannalta hoituu juontokeikat ruotsin -, suomen - ja englanninkielellä.

 

Pohjoisesta kotoisin olevan Rosannan päätyö on sosiaalinen media, jossa hän tekee Instagramia yli 70 000 ihmiselle sekä luotsaa yhtä Suomen suosituimmista podcasteista GRL GANG -podcastia

JANIKA TIIMIPHOTO.jpg

JANIKA

Janika on pitkän linjan tapahtuma-ammattilainen ja henkilöstövuokraaja, multitaskeri, jolta onnistuu oikeastaan mikä vain! Janikan intohimona on erityisesti tuottaa ihmisille elämyksiä ja onnistumisia.

 

Suuria kiinnostuksen kohteita ovatkin ihmisen hyvinvointi ja motivointi, urheilu, musiikki, ruoka, psykologia, viihde, elokuvat ja eläimet.

 

Janika itse on vastaava tuottaja, juontaja, sertifioitu Personal Trainer, hyvinvointivalmentaja, sekä mediapersoona, joka pitää mieluusti monetkin narut käsissään ja nauttii siitä, että asiat hoituvat hyvin ja pysyvät järjestyksessä.

 

Tätä naista näkee harvoin paikallaan, kuten kotisohvalla istumassa.

eveliina tiimiphoto.jpg

EVE

Eve on rautainen ravintola-alan ammattilainen, jolta luonnistuu kaikki hostauksesta ja klassikko-cocktaileista aina keittiöön saakka! Tämä Turun yöelämässä aiemmin ravintolapäällikkönä sekä vip-managerina toiminut lady onkin ollut alalla jo yli 10 vuotta.

 

Even vahvuuksia ovat tapahtumantuotanto, esimiestyö, myynti sekä moniosaaminen. 

 

Vapaa-ajallaan Eve sporttailee tai kehittää osaamistaan opiskellen. Intohimoja ovat terveellinen ruoka sekä kaikki kauneuteen liittyvä.

Emmi on ravintola-alan ammattilainen sekä tapahtumatyöntekijä timanttisilla asiakaspalvelutaidoilla!

 

Emmi on intohimoinen juhlien ja tapahtumien järjestäjä. Emmi on parhaimmillaan tilaisuuksissa, jossa voidaan luoda asiakkaille uusia ja ainutlaatuisia kohtaamisia ja kokemuksia. 

 

Emmi on kansainvälisesti kouluttautunut cocktailien monitaituri, eikä tilannetajua tai huumoria puutu hänen työstään!

Emmi tiimiphoto.jpg

EMMI

anniina-malli.jpeg

Anniina on ammattimalli varustettuna pitkällä ja monipuolisella kokemuksella! Kokemusta on lähes kymmenen vuoden aikana kertynyt kaikenlaisista ja -kokoisista still- ja videotuotannoista laidasta laitaan. Vahvuuksia mallin töissä ovat Anniinan muuntautumiskyky, luonnollisuus, työlleen omistautuminen ja vankka, monipuolinen kokemus. Anniina on työskennellyt myös useammissa malleille ja valokuvaajille suunnattujen koulutusten ja opetusmateriaalien tuotannoissa.

Laajemman portfolion, mitat sekä muuta tarvittavaa tietoa saat ottamalla yhteyttä meihin!

 

Lisäksi Anniina on markkinoinnin ja tekstintuotannon osaaja: 

yritysasiakkailleen Anniina toteuttaa paljon erilaista tekstintuotantoa ja käännöksiä (ENG-FI) verkkosivuille ja someen, sekä ylläpitää ja kehittää sosiaalisen median tilejä ja organisoi erilaisia kampanjoita mm. vaikuttajamarkkinoinnin parissa. Anniina auttaa siis mielellään myös somen, sekä sisällöntuotannon kanssa!

ANNIINA