PALVELUMME

Henkilöstövuokraus

Työpaikan virkistyspäivät

Tapahtumat ja messut

Osaaminen

Festivaalit ja VIP

Edustustilaisuudet

Tarjoamme henkilöstövuokrausta kaikenlaisiin tilaisuuksiin, tapahtumiin ja messuille. Janika Viihde toimii kanssamme yhteistyössä. Löydämme tilaisuuteesi sopivan työntekijän meidän, lähes 100 työntekijän joukosta.

Henkilöstövuokrauslistaltamme löytyy myös esimerkiksi kokeneet lastenhoitajat, meikkaaja-maskeeraajat, tapahtuma- ja tuotepromoottorit sekä liikunnanohjaajat.

Kaipaisiko tiimisi lisäboostia arkeen, mutta kaikki ideasi ovat jo käytetty? Työyhteisön virkistyspäivä on monelle arjen kohokohta ja tärkeä osa henkilöstön hyvinvointia. Työpaikalta poistuminen tarjoaa mahdollisuuden tutustua kollegoihin uudella tapaa ja piristää työn arkea. Mahdollista siis tiimillesi unohtumaton, ja ennen kaikkea, hauska päivä!

 

RK Promotions tarjoaa päivän toteuttamiselle ja sisällölle lukuisia vaihtoehtoja. Autamme rakentamaan ikimuistoisen päivän esimerkiksi liikunnan ja hyvinvoinnin parissa, tai vaikkapa jahdilla drinkkien ja auringonlaskun seurassa.

Työntekijämme ovat iloisia, ahkeria ja erittäin sosiaalisia taitoja omaavia ammattilaisia, jotka hoitavat työtehtävät aina toiveidesi mukaisesti. 

Osaamisemme ulottuu seuraaviin työtehtäviin:

juontaminen, meikkaus, tapahtumatuotanto, kuvaus- ja näytösmallina oleminen, messujen edustustehtävät, promootio- ja lanseeraustehtävät, baari, tarjoilu, sosiaalinen media. 

Olemme huolehtineet jo useamman vuoden ajan Suomen suosituimpien festivaalien vip-alueiden hostaamisesta, kuten esimerkiksi: Rockfest, WKND Festival, BLOCKFEST, RMJ, Poker Run Hanko, Jyväskylän Neste Rallit ja Qstock. 

Työntekijämme huolehtivat asiakkaiden viihtyvyydestä aina tarjoilijan tehtävistä baarimikon tehtäviin sekä juontoihin että promoomiseen.

Keikalle lähtevät henkilöt ovat moniosaajia, voivat hoitaa kaikki tarjoiluista juontoihin! Paikalle tulee aina huolliteltu erinomaisilla sosiaalisilla taidoilla ja ison hymyn kanssa varusteltu tapahtumatyöntekijä.

Juontajia löytyy monella eri kielellä; suomi, ruotsi, englanti, venäjä. 

Parasta palvelua tarvittaessa, ole meihin yhteydessä ja pyydä tarjous osoitteesta:

 

rk.promotionsoy@gmail.com

Me hoidamme sopivimmat tekijät paikalle!